Rólunk
Cégünk 1998-ban alakult, de már 1982-ben édesapánk, id. Kirchner József fuvarozással foglalkozott. Eleinte csak cement és mész forgalmazásával foglalkoztunk, majd a termékskálát folyamatosan bővítettük. Ez tette szükségessé 2001-ben egy új telephely létesítését, amely közel 5 ha területen biztosít lehetőséget az építőanyagok megfelelő tárolására, forgalmazására. 3 csarnokkal és egy 150m2 irodahelységgel rendelkezünk.

Cégünk 2005-ben csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz. A konzorcium az ország egyik legjelentősebb "tüzépes" kereskedelmi összefogása. Az Új-Ház Zrt. 42 tagcéggel rendelkezik, amely mind tőkeerős, stabil, több éves szakmai múltra visszatekintő, magyar tulajdonú, családi vállalkozás.

2006-ban létrehoztuk az ország egyik legnagyobb térkőbemutató parkját, amely 5 gyártó mintegy 150 térkövét mutatja be 1000 m2 területen. Forgalmunk, ügyfélkörünk évről évre növekszik. Ennek a bizalomnak köszönhetően próbálunk egyre magasabb minőségű szolgáltatásokat biztosítani vevőinknek úgy, hogy termékeinket a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk. A telep előtt kulturált saját parkoló várja az érdeklődőket, vásárlókat.

Nekünk a vevő a fontos! Éppen ezért célunk, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Folyamatos és alkalmankénti akciókkal, mennyiségi engedményekkel ösztönözzük vevőinket arra, hogy nálunk vásároljanak. Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni az építkezők eligazodását az építőanyagok széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbbet. A vásárolt építőanyagok kiszállítását rövid határidővel vállaljuk. Ehhez saját szállító- és rakodógépekkel rendelkezünk.

Az építkezni, felújítani szándékozók itt mindent be tudnak szerezni egy helyen, amire az építkezés folyamán szükség lehet. Mint például: téglát, tetőcserepet, betongerendát, faanyagot, zsalukövet, csemperagasztót, falazóhabarcsot, stb... Mindezeket a termékeket kiváló minőségben, kedvező áron biztosítjuk vásárlóink számára. A törzsvásárlók minden termékre (kivéve akciós termékek és szolgáltatások) kiemelt, folyamatos kedvezményt kapnak.

A térkő bemutató park mellett egy új, "mintakert" létesítését hoztuk létre, ahol az építkezőknek 26 db, arányosan lekicsinyített épületeken keresztül mutatjuk be a piacvezető cégek termékeit:
  • a tetőfedőrendszereket
  • a homlokzati hőszigetelő rendszereket
  • nyílászárókat
  • kéményrendszereket
  • szerkezet építőrendszereket
Rövid távú terveink között szerepel a meglévő irodaház mellé egy új irodaház, illetve csempeszalon, barkácsáruház építése.
Kiemelt ajánlataink
Kérjen egyedi ajánlatot, mert megéri! Tegye a termékeket az ajánlatkérő listára! Munkatársaink munkaidőben a +36 24 536 521 telefonszámon érhetőek el.
Az Ön listája jelenleg üres.