SSL - napelemes redőny
A VELUX SSL redőnnyel teljes sötétséget teremthet, vagy épp annyi fényt engedhet be a szobába, amennyire szükség van. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki. A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka. Segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.
Válasszon méretet!
Napelemes redőny FVI/GGL 5 méretű ablakra
Napelemes redőny, mely hő-, hideg-, fény-, esőzaj- és betöréselleni védelmet is biztosít. A redőny csomagolása tartalmazza anapelemes működtetéshez és felszereléséhez szükséges mindenkiegészítőt, így a távirányítót is. Szín: barnásszürke
174 676 Ft helyett - 15 % kedvezmény
akciós ár:148 475 Ft/db
Kiemelt ajánlataink
A termékeinket az ajánlatkérő listára helyezheti, majd személyes árajánlatot kérhet! Kérhet ajánlatot az info@baustar98kft.hu email címen is!
Az Ön listája jelenleg üres.