Információk

Ezen az oldalon minden információt megtalál, amelyek szükségesek lehetnek a vásárláshoz. Amennyiben kérdése maradna, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Szállítási információk

Szállító darabszámtól függetlenül ingyenesen szállít tetőtéri ablakot, tetőkibúvót, füstelvezető- illetve térdfal ablakot, burkolókeretet, és padláslépcsőket. Minden egyéb termék szállítási díja 1 db rendelése esetén 2 000 Ft+Áfa (Bruttó 2540 Ft) . (Külső csatlakozások, árnyékolók, vezérlés, illetve további kiegészítők (pl.: távnyitó, karbantartó csomag, stb.) ) 2 db-tól díjmentes.

Átvételi lehetőségek

A megrendelt és visszaigazolt termékeket tököli telephelyünkön is át tudja venni nyitvatartási időben. 

Fizetési lehetőségek

Amennyiben a termékeket kiszállítással kéri előreutalással tudja kifizetni azokat. Személyes átvétel esetén készpénzben és bankkártyával is fizethet üzletünkben.

A Roto-ról

Roto Tetőtéri ablakok és kiegészítők üzletága a világ egyik vezető tetőablak gyártója. Gyáraiban a folyamatos termelés mellett a termékfejlesztés is nagy hangsúlyt kap.  Az innovációk középpontjában a kiemelkedő energiahatékonyság, a gyors és biztos beépítés és a maximális kényelem áll. A Roto fő jellemzői a rugalmasság, a hatékonyság és a biztonság.

A vállalat székhelye 2001 óta Bad Mergentheim-ban van. Itt 700 alkalmazott bizonyítja, hogy modern folyamatokkal, állandó kíváncsisággal és szenvedéllyel valódi prémium termékek születnek.

Teljesítményeinkért az ” Industrial Excellence Award” címet is megkaptuk és 2010-ben ” Die beste Fabrik ” címmel tüntették ki vállalatunkat.

A Stuttgart mellett található leinfelden-echterdingeni központú Roto egy 84 éve alapított német vállalatcsoport, mely az évek során megbízható globális vállalat lett. A Roto a kezdetektől a következő elveket követi mindennapi tevékenysége és a partnerekkel való együttműködése során: innováció, minőségorientáltság, pontosság és megbízhatóság. Ezeket az értékeket német tulajdonságoknak gondoljuk, és a magunkénak valljuk.

Ezért határoztuk el, hogy a jövőben teljesítményünket a „german made” szlogennel azonosítjuk. Ez számunkra jóval többet jelent, mint a „made in Germany” kifejezés. Egy szellemi örökség és értékközpontúság, mely több, mint egy egyszerű utalás a termék gyártási helyére. Egy ígéret, hogy hagyományainknak megfelelően dolgozunk, a gyártás országától függetlenül.