Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de már 1982-ben édesapánk, id. Kirchner József fuvarozással foglalkozott. Eleinte csak cement és mész forgalmazásával foglalkoztunk, majd a termékskálát folyamatosan bővítettük. Ez tette szükségessé 2001-ben egy új telephely létesítését, amely közel 5 ha területen biztosít lehetőséget az építőanyagok megfelelő tárolására, forgalmazására.

Cégünk 2005-ben csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz. A konzorcium az ország egyik legjelentősebb "tüzépes" kereskedelmi összefogása. Az Új-Ház Zrt. 67 tagcéggel rendelkezik, amely mind tőkeerős, stabil, több éves szakmai múltra visszatekintő, magyar tulajdonú, családi vállalkozás.

2006-ban létrehoztuk az ország egyik legnagyobb térkőbemutató parkját, amely 5 gyártó mintegy 150 térkövét mutatja be 1000 m2 területen. Forgalmunk, ügyfélkörünk évről évre növekszik. Ennek a bizalomnak köszönhetően próbálunk egyre magasabb minőségű szolgáltatásokat biztosítani vevőinknek úgy, hogy termékeinket a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk. A telep előtt kulturált saját parkoló várja az érdeklődőket, vásárlókat.

2019 májusában költöztünk át az új épületbe, ahol mind a három részlegünk helyet kapott: építőanyag, csempe és fürdőszobaszalon, barkácsáruház. Immáron 1600 négyzetméteren, emeleti irodahelyiséggel és oktatóteremmel összesen 2400 négyzetméteren várjuk a hozzánk betérőket.

Nagyméretű fejlesztési munkálatok zajlottak a közelmúltban telephelyünkön, melynek eredményeként a Bau Star 98 Kft. áruháza új épülettel bővült. A 400 négyzetméteres barkácsáruház egy 100 négyzetméteres kültéri résszel kiegészülve kínálja az otthonteremtéshez szükséges anyagokat, míg az építőanyag-értékesítési részleg 300 négyzetméteren vonultatja fel vezető építőanyag gyártók termékek széles körét. Az áruház impozáns fürdőszobaszalonja pedig további 800 négyzetméteren mutatja be a legújabb burkolati és szaniter-trendeket.

Nekünk a vevő a fontos! Éppen ezért célunk, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Folyamatos és alkalmankénti akciókkal, mennyiségi engedményekkel ösztönözzük vevőinket arra, hogy nálunk vásároljanak. Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni az építkezők eligazodását az építőanyagok széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbbet. A vásárolt építőanyagok kiszállítását rövid határidővel vállaljuk. Ehhez saját szállító- és rakodógépekkel rendelkezünk.

Az építkezni, felújítani szándékozók itt mindent be tudnak szerezni egy helyen, amire az építkezés folyamán szükség lehet. Mint például: téglát, tetőcserepet, betongerendát, faanyagot, zsalukövet, csemperagasztót, falazóhabarcsot, stb... Mindezeket a termékeket kiváló minőségben, kedvező áron biztosítjuk vásárlóink számára. A törzsvásárlók minden termékre (kivéve akciós termékek és szolgáltatások) kiemelt, folyamatos kedvezményt kapnak. Igyekszünk lépést tartani a kor igényeihez, így szolgáltatásunk bővült 3D látványtervezéssel, Supershop vásárlási lehetőséggel, online kapcsolattartással, aktualitásokkal a közösségi médiákon keresztül (saját Facebook és Instagram oldallal), megújult weboldallal.

A térkő bemutató park mellett egy új, "ötletpark" létesítését hoztuk létre, ahol az építkezőknek 26 db, arányosan lekicsinyített épületeken keresztül mutatjuk be a piacvezető cégek termékeit:

  • tetőfedőrendszereket
  • homlokzati hőszigetelő rendszereket
  • nyílászárókat
  • kéményrendszereket
  • szerkezet építőrendszereket